Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ЗАТВЕРДЖЕНО ПОРЯДОК ВЗАЄМОДІЇ УПОВНОВАЖЕНИХ ОРГАНІВ З ПИТАНЬ ПРОБАЦІЇ З ПАРТНЕРСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ З МЕТОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЛЕЖНОГО ТА ЯКІСНОГО НАДАННЯ ПОСЛУГ СУБ’ЄКТАМ ПРОБАЦІЇ

Дата: 28.04.2021 11:58
Кількість переглядів: 1783

Фото без опису

 

  Відповідно до Наказу директора Державної установи «Центр пробації» №231/од-21 від 04.03.2021р. затверджено порядок взаємодії уповноважених органів з питань  пробації з партнерськими організаціями з метою забезпечення належного та якісного надання послуг суб’єктам пробації. Однією з таких партнерських організацій, які тісно співпрацюють з уповноваженими органами з питань пробації є Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг».

  27 квітня 2021 року, за ініціативи начальника Зборівського міжрайонного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області в приміщені Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Зборівської міської ради із працівниками Центру пройшло засідання круглого столу на тему: «Інструменти впливу на правопорушників задля убезпечення суспільства». Основною метою заходу було обговорення інструментів впливу, які застосовуються для досягнення позитивних змін у житті  суб’єктів пробації.  Крім того, обговорено напрямки роботи працівників Центру надання соціальних послуг з особами, які систематично вчиняють домашнє насильство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних