Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

Повідомлення про оприлюднення проекту «Детальний план території для розміщення індустріального парку «Зборів» по вул.Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава Руська) в м.Зборів Тернопільської області»

Дата: 08.06.2022 14:55
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

проекту «Детальний план території для розміщення індустріального парку «Зборів» по вул.Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава Руська) в м.Зборів Тернопільської області», звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Проект «Детальний план території для розміщення індустріального парку «Зборів» по вул.Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава Руська) в м.Зборів Тернопільської області» розроблено з метою уточнення положень Генерального плану міста Зборів, планувальної структури та функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови з метою створення індустріального парку; визначення проєкту містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єктів будівництва, згідно вимог п.4.1. ДБН Б.1.1-14:2012 та ч.4 ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 15 червня 2022 року і триває до 15 липня 2022 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 18 липня 2022р. о 16:00 год. за адресою: Тернопільська область, м. Зборів, вул. Б. Хмельницького, 24, в залі засідань Зборівської міської ради. Заплановано прилюдне обговорення проекту містобудівної документації «Детальний план території для розміщення індустріального парку «Зборів» по вул.Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава Руська) в м.Зборів Тернопільської області»  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку  (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із проектом ДДП та звітом про стратегічну екологічну оцінку:

Ознайомитись із проектом «Детальний план території для розміщення індустріального парку «Зборів» по вул.Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава Руська) в м.Зборів Тернопільської області»  та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщені Зборівської міської ради, кабінет           201 за адресою м. Зборів, вул. Б. Хмельницького, 24.

Проект «Детальний план території для розміщення індустріального парку «Зборів» по вул.Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава Руська) в м.Зборів Тернопільської області» та звіт про стратегічну екологічну оцінку доступні вебсайті Зборівської гормади.

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану доступне на вебсайті Зборівської громади.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Зборівська міська рада Зборівського району Тернопільської області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 47201, Тернопільська область, м.Зборів, вул. Б.Хмельницького, 24.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості є заступник міського голови Зборівської міської ради – Пихальський Василь Петрович (тел.0989882632).

Електронна адреса: 04058410@mail.gov.ua

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 15.06.2022 по 15.07.2022.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

Детальний план території  для розміщення індустріального парку  «Зборів» по вул. Сонячна (біля автомобільного шляху міжнародного значення М 09 Львів-Тернопіль-Рава руська) в м. Зборів Тернопільської області

           Пояснювальна записка, додатки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних