Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

УЧИТЕЛЬ ЗАВЖДИ ТВОРЕЦЬ, ІНАКШЕ БУТИ НЕ МОЖЕ …

Дата: 30.11.2020 16:10
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

  На виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 02.11.2020 року № 277 «Про визначення  зон першого туру та умови і порядок  проведення другого  туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», наказу управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення  Зборівської   міської ради від 06 листопада 2020року №403-од «Про організацію та проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року – 2021»  протягом листопада 2020 року  проводився перший тур Конкурсу  у номінаціях : « Керівник закладу освіти», « Математика», «Трудове навчання».

  Конкурс « Учитель року» - це конкурс, який передбачає вибір кращого вчителя – професіонала, який незалежно від фаху вміє пробуджувати в учнів інтерес до навчання, приваблювати їх позитивним, толерантним спілкуванням.

  І саме від кожного конкретного педагога залежить розвиток держави і суспільства в майбутньому. І не важливо, де працює вчитель, він несе в собі відповідальність за формування нового покоління, за розвиток нової генерації мислення і творців.

  На офіційній сторінці Конкурсу зареєструвалось 10 педагогічних працівників, які і стали його учасниками.  З них у номінації «Керівник закладу освіти »- 4 директори ЗЗСО : 3 представники  Зборівської ОТГ та 1  -  Озернянської ОТГ; у номінації « Математика»  - 3конкурсанти : 1 - зі Зборівської ОТГ , 1- з Озернянської ОТГ, 1 – з Бережанської ОТГ;  у номінації «Трудове навчання» 3 вчителі: 1- зі Зборівської ОТГ , 1- з Озернянської ОТГ, 1- з Козівського району.       

  Учасники  проходили випробування : у номінації « Керівник закладу освіти»-  «Самоаналіз управлінської діяльності», «Тестування» «Управлінська задача»; у номінаціях « Математика», «Трудове навчання» - «Дистанційний урок», «Майстер - клас», «Тестування».

  Конкурс проводився у дистанційному режимі.

 Результати фахових випробувань показали високий рівень професійності, творчого потенціалу, психолого-педагогічної та фахової підготовки учасників. Під час Конкурсу  керівники закладів загальної середньої освіти продемонстрували ефективність, доцільність й перспективність управлінських рішень; менеджерські новації;  обґрунтовували свої  позиції  щодо вирішення проблем освітнього закладу.

  Педагогічні працівники підтвердили фахові знання предметів,  показали методичну компетентність, реалізацію наскрізних змістових ліній, методи, прийоми  активізації пізнавального інтересу учнів в умовах дистанційного навчання.

        Переможцями першого (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» стали:

- у номінації „Керівник закладу освіти” -  Мелеха Володимир Петрович, директор ЗОШ І-ІІ ст. с.Осташівців;

- у номінації „Математика” -  Різник Наталія Степанівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с. Олієва;

- у номінації  „Трудове навчання” -  Петришин Олег Мирославович, вчитель  ЗОШ І-ІІ ст. с.Осташівців;



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних