Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ДОРОГІ УЧНІ, ВИПУСКНИКИ, УЧИТЕЛІ, ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Дата: 28.05.2020 20:29
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

 

ДОРОГІ УЧНІ, ВИПУСКНИКИ, УЧИТЕЛІ, ШАНОВНІ БАТЬКИ!

     Сердечно вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника, який оголошує офіційне  завершення 2019/2020 навчального року. Цьогоріч, на жаль, школярі Зборівщини, як і всієї України, веселий малиновий передзвін зможуть почути лише онлайн, адже свято, як і вся навчальна весна 2020 року, пройшли в дистанційному режимі. Впевнена, що наша освітянська, учнівська та батьківська громада успішно пройшли цей досить складний період і достойно витримали удар.

   Останній дзвоник для школярів – це провісник радості і весе­ло­щів,  чудовий час, коли настає казкова по­ра літнього відпочинку. Тож зичу вам міцного здоров’я та незабутнього літа – безтурботного і цікавого, сповненого яскравих вра­жень і мандрівок.

   Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки –щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

   Усій освітянській родині бажаю до­б­­ра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здій­снення мрій, віри й упев­не­но­сті в завтрашньому дні. Нехай кожен день літа да­рує хвилини радості! Щасти вам у всьому! Бережіть себе та своїх рідних!

З найщирішими побажаннями Тетяна Тихоліз,

 Заступник начальника управління – начальник відділу освіти

 Зборівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних