Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

20 ЛЮТОГО 2020 РОКУ НА БАЗІ ЗОШ І – ІІІ ст. №1 М. ЗБОРОВА ПРОВЕДЕНО ІНСТРУКТИВНО – МЕТОДИЧНУ НАРАДУ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ, ПЕДАГОГІВ – ОРГАНІЗАТОРІВ

Дата: 21.02.2020 09:39
Кількість переглядів: 459

        20 Лютого 2020 року на базі ЗОШ І – ІІІ ст. №1 м.Зборова  проведено інструктивно – методичну нараду заступників директорів з виховної роботи, педагогів – організаторів.

           Методист методичного кабінету Зборівської  міської ради  Любов Шнир ознайомила педагогічних працівників з критеріями та індикаторами оцінювання освітніх управлінських процесів закладу загальної середньої освіти і внутрішньої системи якості освіти. А також обговорила з присутніми порядок реагування на випадки булінгу та застосування заходів виховного впливу в закладах освіти (наказ МОНУ від 28.12.2019 року №1646).

       Методист методичного кабінету звернула увагу на ключовий напрямок роботи педагога – організатора – координацію діяльності самоврядування здобувачів освіти. Про основні проблеми профорієнтації старшокласників закцентувала Ольга Грицюк, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Зборівської філії Тернопільського обласного центру зайнятості. Вона запросила до співпраці  і запропонувала дидактичний матеріал для роботи.

       Любов Шнир наголосила на змінах та нових підходах до підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Підвела присутніх до усвідомлення важливості самоосвіти і виваженості рішень перед черговою або позачерговою атестацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.