Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

24 ТРАВНЯ ВІДДІЛОМ ОСВІТИ ПРОВЕДЕНА НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 30.05.2019 08:19
Кількість переглядів: 695

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

   Начальник відділу освіти Т.В. Тихоліз  ознайомила керівників із організацією відпочину та оздоровленням дітей та підлітків влітку 2019 року. Основна увага зосереджувалася на нормативно-правових документах, що регламентують порядок організації таборів із денним перебуванням дітей на базі закладів загальної середньої освіти.

  Завдувач комунальної установи «Зборівський районний методичний кабінет»  Колос І.Б.  ознайомив із результативністю учнів закладів освіти Зборівської міської ради в ІІ етапі  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України та  із особливостями  формування робочих навчальних планів на 2019/2018 навчальний рік, виконання навчальних планів і програм у закладах освіти.

  Методист комунальної установи «Зборівський районний методичний кабінет» Шнир Л.М.  доповіла про реалізацію районної програми впровадження Української Хартії вільної людини в закладах освіти у І півріччі 2019 році.

 Методист комунальної установи «Зборівський районний методичний кабінет» Антонів Г.М. наголосила на результатах моніторингу якості знань з математики в 2018/2019 н.р.

  Начальник управління М.Б.Бігус розповів про участь закладів освіти у різноманітних проектах, створення необхідних умов для діяльності Нової української школи. Також було звернуто увагу директорів шкіл на неухильне забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту». 

  Начальник відділу освіти також підвела підсумки наради та окреслила головні завдання, що стоять перед закладами освіти щодо організації закінчення навчального року. Наголосила на забезпеченні керівниками особистого контролю за підготовкою учнів 11 класів до проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Також у ході наради Тетяна Володимирівна порушила питання щодо посилення відповідальності керівників навчальних закладів за життя та безпеку усіх учасників освітнього процесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних