Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАНННЯ ГРОМАДИ З ПРЕДСТАВНИЦЯМИ ГРОМАДСЬКОЇ ПРАВОЗАХИСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ТМЖК «ВІДРОДЖЕННЯ НАЦІЇ»

Дата: 31.08.2023 08:32
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

  29 серпня 2023 року у Зборівській  громаді  відбулася РОБОЧА ЗУСТРІЧ  ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАНННЯ ГРОМАДИ З ПРЕДСТАВНИЦЯМИ   ГРОМАДСЬКОЇ ПРАВОЗАХИСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ТМЖК «ВІДРОДЖЕННЯ НАЦІЇ». На зустрічі були присутні  заступник голови Зборівської міської ради, представники управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення,  представники КУ Центр надання соціальних послуг, Служби у справах дітей Зборівської міської ради,  представники «ЦНАП», представники сектору правової допомоги,  відділу загальної та організаційної роботи, БФ БО «Посмішка».

  На зустрічі були присутні   представниці   організації «ТМЖК «Відродження нації», виконавчого партнера Представництва Міжнародної організації з міграції у Тернопільській області, -  керівник проєкту Марина Пасєчник, асистент проєкту Оксана Шлюсар.

  Мета зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громаді, виявлення вразливих серед ВПО та мешканців громади для надання їм допомоги, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та ґендерно зумовленого насильства. 

  В рамках проєкту, спеціалізована допомога передбачена особам, які постраждали від торгівлі людьми, постраждали від експлуатації, ґендерно зумовленого насильства, вт.ч. сексуального насильства,  насильства пов’язаного з війною, вт.ч. домашнього,  особам, чиї права було порушено внаслідок війни (тортури, нелюдське ставлення, жорстоке поводження, обшуки, погрози, психологічний тиск) та дітям, переміщеним без супроводу дорослих чи  переміщеним без батьків, але з кимось із дорослих.

  Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції  IOM Ukraine, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна,  Міністерству закордонних справ Норвегії.

 

  У  Зборівській  громаді  відповідальне ставлення до зменшення гостроти соціальних проблем

Про важливість забезпечення правової допомоги  та психологічної  допомоги вчасно і відповідно до потреб вразливих категорій населення, в т.ч. ВПО та  постраждалим від ТЛ, експлуатації, ҐЗН, які забезпечуються ТМЖК "Відродження нації" спілкувалися  29 серпня 2023 р. у Зборівський громаді.  

 Досвідчений юрист  надає консультації  щодо відновлення документів, реєстрації, прав власності, батьківських прав, складання позовних заяв, надання юридичного супроводу.

Консультації  можна отримати за телефоном:

 050 138 55 08

Досвідчена психологиня, працівниця "ТМЖК "Відродження нації" забезпечує надання індивідуальних  консультацій за телефоном:

095 749 34 35

  Правові консультації, юридична підтримка, психологічні консультації та  психосоціальна підтримка передбачені   проєктом «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

  Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції  IOM Ukraine, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна,  Міністерству закордонних справ Норвегії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних