Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

Міжнародний день захисту дітей у Зборові

Дата: 01.06.2023 15:37
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі.

       В цей день Службою у справах дітей Зборівської міської ради спільно з КУ «Центр надання соціальних послуг» Зборівської міської ради, відділенням поліції №2 (м.Зборів) Тернопільського РУП ГУНП в Тернопільській області та Молодіжним Конгресом Зборівської міської ради було проведено розважальний калейдоскоп « Діти –
майбутнє України».

      До заходу було залучено 27 дітей, в т. ч. дітей з числа ВПО, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та дітей, батьки яких перебувають у полоні, а також дітей, батьки яких загинули під час війни.

     Свято проводилось в прекрасному, казковому приміщенні дитячої ігрової кімнати «Чунга-Чанга». Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, співали і танцювали, одержували призи. Зворушливо звучала у дитячому виконанні пісня «Ой у лузі червона калина». Також для дітей був організований
солодкий стіл.

     Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних