Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

"Львівгаз збут" готовий постачати газ жителям Тернопільщини

Дата: 02.06.2021 08:21
Кількість переглядів: 4277

Фото без опису

 

  З 1 серпня минулого року запрацював ринок газу для українців. Тепер жителі Тернопільщини можуть самостійно обирати постачальника газу. Для зручності споживачів процедуру переходу до нового продавця газу максимально спрощено. І що важливо – можна обрати будь-яку газопостачальну компанію, навіть з іншого регіону.

Головне – знайти надійного постачальника.

Чому споживачі потрапляють до ПОН?

  Іноді стається так, що деякі компанії змушені припинити постачання газу своїм клієнтам, оскільки не можуть забезпечити їх блакитним паливом. Щоб люди не були позбавлені газу, спрацьовує страховий механізм - ПОН («Постачальник останньої надії»). Це тимчасовий постачальник, отримувати від якого газ можна не більше 60 днів. А за цей час необхідно обрати нового постачальника.

  На Тернопільщині стався якраз такий випадок – в лютому постачальник газу ДП «Кременецьке УПРГ» втратив клієнтів, оскільки не зміг виконувати свої зобов’язання, а саме – стабільно постачати газ. Щоб не відбулось відключення газу, споживачі, які потрапили до «Постачальника останньої надії» мають знайти нового надійного постачальника та укласти з ним договір.

Надійний постачальник – хто він?

При виборі постачальника радимо звернути увагу на такі критерії:

  • Надійність - тривалість роботи постачальника на ринку газу і наявність у нього ліцензії. Цю інформацію можна знайти на сайтах постачальників і на сайті НКРЕКП.
  • Сервіси - умови обслуговування в офісах постачальника, зручність їх розташування, наявність зручних онлайн-інструментів, щоб оперативно вирішувати газові питання.
  • Клієнтська база. Якщо постачальник продає газ великій кількості клієнтів, значить він закуповує блакитне паливо у великих обсягах. А отже ви не ризикуєте залишитися без газу.

Значні постачальники газу в Україні працюють під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

Один з таких постачальників – ТОВ «Львівгаз збут» понад п'ять років безперебійно забезпечує ресурсом понад 800 тисяч клієнтів. Компанія співпрацює з промисловими та бюджетними організаціями на Львівщині, Тернопільщині, Закарпатті, Київщині, Полтавщині та Черкащині, яким постачає енергоресурси.

«Львівгаз збут» активно розвиває мережу центрів з обслуговування клієнтів, маючи на сьогодні 21 районне представництво та зручні онлайн-сервіси.

Нові труби прокладати не треба!

Перше питання, яке виникає у споживачів при думці обрати нового постачальника: «Хто прокладе мені нову трубу?». Це найбільш поширений міф, який стримує українців. Бо прокладати нові труби не потрібно!

Трубами опікуються оператори газорозподільчих мереж (оператори ГРМ) – облгази та міськгази. Вони відповідають за процес доставки газу до споживача. А постачальники – відповідають за те, щоб газ було закуплено і жоден клієнт не залишився без блакитного палива. Змінити оператора ГРМ не можна, а от постачальника газу – без проблем. Іншими словами: по одній трубі може надходити газ від різних постачальників.

Як стати клієнтом ТОВ «Львівгаз збут»?

Для укладення договору з новим постачальником споживачеві необхідні:

  • паспорт;
  • ІПН;
  • EIC-код (16-значний EIC-код можна знайти в останній квитанції за доставку газу);
  • документ на право власності.

Стати клієнтом просто:

  1. Залишіть заявку на сайті ТВІЙ ГАЗЗБУТ, заповнивши форму зворотного зв'язку (внизу сторінки).
  2. З вами зв'яжеться менеджер, який надасть усю необхідну інформацію.

 ВАЖЛИВО!

З питань укладення договору на постачання газу телефонуйте: (067) 370-84-48 або (063) 772-53-23.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних