Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

СЕМІНАР - ПРАКТИКУМ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 12.03.2021 13:36
Кількість переглядів: 686

Фото без опису

 

     11 березня 2021 року було проведено  семінар – практикум для керівників закладів дошкільної освіти Зборівської , Залозецької та Озернянської ОТГ.

      У роботі семінару взяли участь Т.В. Тихоліз, заступник начальника управління - начальник відділу освіти управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення, директори ЗДО та НВК.

     Під час семінару розглянуто нормативні документи з питань дошкільної освіти. У перебігу виступу Надії Мельник, консультанта КУ «ЦПРПП» ЗМР було розкрито сучасні вимоги Базового компонента дошкільної освіти,  нові складники Державного стандарту, ключові компетентності для дошкільної освіти, особливості наступності між дошкільною і початковою освітою та ін.. У групах проведено обговорення змін, що внесені до Положення про заклад дошкільної освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003 р. № 305 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2021 р. № 86).

    У форматі «Британський парламентарій» пройшло обговорення питання актуальності духовно-морального виховання дітей у закладах дошкільної освіти. Досвід роботи з  впровадження парціальної програми  «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку на християнських цінностях» презентувала Оксана Горохівська, директорка Озернянського дитячого ясла-садка «Сонечко».

     У ході обговорення вимог до атестації керівників ЗДО досвідом роботи поділилися: Ірина Головата, директорка Оліївського закладу дошкільної освіти «Джерельце», Ірина Багрій, вихователь-методист Зборівського дошкільного навчального закладу №2 «»Вербиченька».

     З гарним настроєм та позитивними  емоціями присутні виконували практичні вправи: «Дій» та «Подарунки».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних