Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

НАРАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 04.02.2021 16:18
Кількість переглядів: 1475

Фото без опису

 

     Сьогодні, 04 лютого 2021 року, під керівництвом Тетяни Тихоліз, начальника відділу освіти, управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення, відбулася нарада  керівників закладів освіти Зборівської міської ради.  Участь у нараді освітян громади взяв Михайло Бігус, начальник Управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення, Ігор Задорожний, начальник Зборівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській  області, Олександр Скидан, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства  Зборівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській  області, Іванна Матвіїшин, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зборівської міської ради.

      Особливу увагу на нараді приділили реалізації системи управління безпечністю харчових продуктів (ХАССР) в закладах освіти громади. Із зазначеного питання виступила Ярослава Білан, провідний спеціаліст відділу освіти та Ігор Задарожний, начальник Зборівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській  області. Зокрема обговорили дотримання санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування та процесів приготування страв у закладах освіти. Також, присутнім було доведено нормативно-правову базу щодо організації харчування у 2021 році, вимоги щодо безпечності та якості харчування відповідно до вимог системи ХАССР.

    Про впровадження санітарного регламенту для закладів середньої освіти доповідали Тетяна Тихоліз та Олександр Скидан які наголосили на важливості дотримання норм регламенту, що не лише визначає медичні вимоги щодо безпеки освітнього середовища, але й регулює освітній процес.

      На  актуальних питаннях щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників та керівних кадрів в 2021 році  і виступі зосередила свою увагу Іванна Матвіїшин,  директор КУ «центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зборівської міської ради.

   Тож, нарада пройшла у досить жвавому діалозі й під час обговорення ухвалено конкретні рекомендації з кожного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних