Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

СЕРДЕЧНО ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВІТЛИМИ, РАДІСНИМИ СВЯТАМИ, ЯКІ ОБ’ЄДНУЮТЬ У СОБІ Й НАШЕ ДИТИНСТВО І НАШЕ СЬОГОДЕННЯ І МРІЇ ПРО МАЙБУТНЄ – З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ.

Дата: 29.12.2020 16:11
Кількість переглядів: 632

Шановні колеги!

 СЕРДЕЧНО ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВІТЛИМИ, РАДІСНИМИ СВЯТАМИ, ЯКІ ОБ’ЄДНУЮТЬ У СОБІ Й НАШЕ ДИТИНСТВО, І НАШЕ СЬОГОДЕННЯ, І МРІЇ ПРО МАЙБУТНЄ, – З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ.

  Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найактуальніших освітянських питань, а також народження нового періоду, нових надій і сподівань.

  У цей час ми щиро прагнемо бути разом зі своїми найріднішими, дарувати їм свою любов і піклування. Усе це єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи. Пам’ятаймо: ніщо добре не дається легко. Усім разом треба долати життєві перешкоди, примножувати й покращувати своєю працею наше життя.

   То ж нехай Новий 2021 рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на здійснення планів і сподівань, надасть сил, здоров’я й оптимізму, принесе із собою впевненість і стабільність. Миру й достатку вашим родинам! Нехай чарівні новорічні дзвони щастя ллються у ваші домівки, а тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця й надає душевної рівноваги та благополуччя. Упевнені, Новий рік принесе в кожен дім мир, спокій і добробут.     

   Щасливого Нового року й веселих Різдвяних свят!

 

Управління освіти, культури, молоді і спорту,

праці та соціального захисту Зборівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.