Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ВИХОВАТЕЛЯ «ШЛЯХ МОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ»

Дата: 13.03.2020 15:26
Кількість переглядів: 728

Фото без опису

  Відповідно до річного плану роботи  методичного кабінету Зборівської міської ради, в рамках роботи МО вихователів ЗДО 10 березня 2020 року на базі Зборівського дитячого ясел-садка «Сонечко» проведено засідання творчої майстерні педагогів «Шлях мого професійного зростання».

  В ході методичного заходу присутні ознайомилися з цікавими та неординарними підходами щодо використання інноваційних методів навчання дошкільнят та виготовлення різноманітних дидактичних ігор власними руками.  Зокрема, присутні переглянули музичне заняття у старшій групі з використанням музично-рухових вправ за методикою Карла Орфа та мультимедійних засобів навчання, яке провів музичний керівник Зборівського дитячого ясел-садка №1 «Сонечко» Сеник М.П.         

  Відеопрезентацію заняття з використанням творчої спадщини

  В. Сухомлинського «Лісова наука» демонструвала Козовик Г.Г.

 Про набуті вміння самостійної та конструктивної поведінки в різних соціальних і життєвих ситуаціях показали дошкільнята у відеопрезентації сюжетно-рольової гри «Дитяче кафе» (Дармограй Л.З., вихователь різновікової групи Зборівського дитячого ясел-садка №1«Сонечко»).

  Вихователь Зборівського дитячого ясел-садка №1«Сонечко» Подун Н.В. презентувала інтегровне заняття - гру «Сонечко на піску» з використанням методу «Сендплей».

  Майстер-класи з виготовлення дидактичних ігор для сенсорно-пізнавального розвитку дошкільнят, демонстраційного матеріалу  для занять з математики проводили Бідак Н.І., вихователь Озернянського дитячого ясел-садка «Сонечко» і Громовик Р.П., вихователь Зборівського дитячого ясел-садка №1«Сонечко». 

  Досвідом з виготовлення дидактичних ігор для дітей ясельної групи ділилася з колегами Бойко С.О., вихователь Зборівського дошкільного навчального закладу(ясел-садка) №2 «Вербиченька».  Використання в роботі з дітьми технології лепбук демонструвала Карпінська М.Є., вихователь Озернянського дитячого ясел-садка «Сонечко».

  Майстер-клас для педагогів з організації  пошуково-дослідницької діяльності дітей  в ігровій лабораторії «Чарівне повітря»  провела Вонс Н.З., вихователь Зборівського дитячого ясел-садка №1«Сонечко». 

  Ревега Х.Г., практичний психолог  Зборівського дошкільного навчального закладу(ясел-садка) №2 «Вербиченька» розповіла про вплив арт-терапії на розвиток дитини та дорослого. Під її керівництвом проведено рефлексію у вигляді  вправи «Дерево».

   В організації та проведенні методичного заходу взяли активну участь Матвіїшин І.В., директор методичного кабінету Зборівської міської ради, Мельник Н.П., методист методичного кабінету Зборівської міської ради, Конкольовська Г.Я., директор Зборівського дитячого ясел-садка №1«Сонечко», Сало Л.І., методист Зборівського дитячого ясел-садка №1«Сонечко». 

   Творча та позитивна атмосфера панувала протягом усього заходу, який показав  високий і креативний потенціал педагогів та сприяв поширенню  їхнього досвіду роботи серед педагогів ЗДО Зборівської та Озернянської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних