Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

СЕМІНАР – ПРАКТИКУМ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ І СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ «ПСИХОЛОГО- ПЕДАГОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНО - ПСИХОЛОГІЧНОГО КЛІМАТУ В КОЛЕКТИВІ ЯК ОДИН ІЗ ЧИННИКІВ ЙОГО ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ»

Дата: 12.03.2020 08:22
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

  06 березня 2020 року на базі ЗОШ  І – ІІІ ст. №1 м.Зборова проведено семінар – практикум практичних психологів і соціальних педагогів «Психолого- педагогічне забезпечення соціально  -  психологічного клімату в колективі як один із чинників його життєдіяльності».

  Віра Угрин , практичний психолог ЗОШ  І – ІІІ ст. №1 м.Зборова , ознайомила учасників семінару з теоретичним аспектом поняття «психологічний клімат» , основними факторами впливу на розвиток особистості здобувача освіти , працездатність та взаємовідносини в класному колективі.           

  Любов Шнир , методист методичного кабінету Зборівської міської ради, акцентувала увагу на створенні сприятливої психологічної атмосфери в закладі освіти як одному з основних завдань педагогічного колективу.

  Педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти активно включилися в практичну діяльність з виконання інтерактивних вправ , запропонованих практичним психологом Вірою Угрин. Методичний  коментар до практичних завдань з проблеми усвідомлення рис і якостей колективу, ідентифікації особистості як члена спільноти  озвучила  методист методичного кабінету Зборівської міської ради Любов Шнир. А також вона презентувала техніки розслаблення м’язів та управління диханням.

  У «Різному»  методист методичного кабінету зупинилась на нормативно – правовому забезпеченні діяльності соціально – психологічної служби, курсовій підготовці та атестації педагогічних кадрів.

  Ізюминкою семінару  стала прем’єра власної поезії педагога – організатора ЗОШ І – ІІІ ст. №1 м.Зборова Романа Росіцького , присвяченої жінці – домашній богині . Підсумком зустрічі педагогів було вітання директора закладу освіти  Євгена Лиса і вручення кожному учаснику семінару букетиків підсніжників як вияву уваги і поваги до жінки  -  берегині роду, домашнього і професійного затишку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних