Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ІНСТРУКТИВНО – МЕТОДИЧНА НАРАДА ГОЛІВ ШКІЛЬНИХ МЕТОДИЧНИХ ОБ’ЄДНАНЬ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

Дата: 04.03.2020 16:33
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

   03 березня 2020 року на базі ЗОШ І – ІІІ ст. №1 м.Зборова  проведено інструктивно – методичну нараду голів шкільних методичних об’єднань класних керівників 1 – 4 , 5 – 8, 9 -11 класів.

   Методист методичного кабінету Зборівської  міської ради  Любов Шнир ознайомила педагогічних працівників з нормативно – правовими  документами з питань діяльності класних керівників. Звернула увагу на основні напрями та зміст роботи методичного об’єднання класних керівників через реалізацію програми «Нова українська школа»  у поступі до цінностей». Зупинилась на напрямах самооцінювання якості освітньої діяльності, зокрема на створенні безпечного освітнього середовища.  А також обговорила з присутніми порядок реагування на випадки булінгу та застосування заходів виховного впливу в закладах освіти (наказ МОНУ від 28.12.2019 року №1646).

   Методист методичного кабінету акцентувала увагу на організації та координації діяльності класних органів самоврядування як одному із важливих напрямків роботи класного керівника.

   Ольга Грицюк, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Зборівської філії Тернопільського обласного центру зайнятості, презентувала активні форми профорієнтаційної роботи зі здобувачами освіти. Вона запросила до практичної взаємодії  і запропонувала дидактичний матеріал для роботи.

   Любов Шнир наголосила на змінах та нових підходах до підвищення кваліфікації педагогічних працівників. Підвела присутніх до усвідомлення важливості самоосвіти і виваженості рішень перед черговою або позачерговою атестацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних