Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

НАРАДА З ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА ЗНО У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИНАРАДА З ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА ЗНО У ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 04.02.2020 14:51
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

НАРАДА З ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА ЗНО у закладах загальної середньої освіти

 

  4 лютого на базі Зборівської державної української гімназії ім. Р. Завадовича відбулася інструктивно-методична нарада з педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Зборівської та Озернянської ОТГ, які відповідають за реєстрацію та формування комплектів реєстраційних документів цьогорічних випускників.

  Відповідальна за ЗНО в окрузі, методист методичного кабінету Зборівської міської ради Оксана Ліщинська ознайомила присутніх із порядком реєстрації осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, звернувши увагу на організаційно-технологічне забезпечення процесу реєстрації, формування та оформлення реєстраційної картки, надсилання до Івано-Франківського регіонального центру реєстраційних документів та інформування про результати реєстрації, реєстрацію для участі в додатковій сесії зовнішнього оцінювання, внесення змін до реєстраційних даних (перереєстрація) та відмову в реєстрації або перереєстрації.

  Детальніше з «Порядком реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року» можна ознайомитись на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних