Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

«ВНУТРІШНЯ СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ: ТРАЄКТОРІЯ УСПІХУ ДЛЯ КОЖНОЇ ШКОЛИ І СПРОМОЖНОЇ ГРОМАДИ»

Дата: 24.10.2019 08:15
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

   Інституційний аудит, громадська акредитація закладів освіти, затвердження нетипових освітніх програм. Ці поняття ввів новий Закон України “Про освіту”. Передбачається, що ці (і не тільки ці) функції здійснюватиме Державна служба якості освіти. З цього приводу 17 жовтня 2019 року відбулася зустріч директорів закладів освіти Зборівщини з працівниками Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області - начальником управління Наталією Моравською, заступником начальника управління Наталією Волощук, головним спеціалістом Олександрою Задорожною.

   На семінарі наголошувалося на важливості розбудови зовнішньої і внутрішньої систем забезпечення якості освіти. Зокрема, присутнім повідомили про результати роботи з розроблення процедури інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти, рекомендацій для шкіл щодо налагодження внутрішньої системи забезпечення якості освіти, критеріїв оцінювання освітніх і управлінських процесів, індикаторів, що їх розкривають та інструментів, що можуть використовуватися, як під час зовнішнього, так і внутрішнього оцінювання.

  Також було представлено керівникам шкіл «Абетку для директора», покликану сприяти побудові системи забезпечення якості освіти у навчальних закладах. Методичні рекомендації підготовлені в рамках проекту «Розроблення системи забезпечення якості для шкільної освіти» за підтримки проекту «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних