Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 25.09.2019 12:20
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

     24 вересня 2019 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти, яку провела  заступник начальника управління-начальник  відділу освіти-Тихоліз Т.В. У нараді взяв участь  начальник управління освіти, культури, молоді і спорту, праці та соціального захисту населення Зборівської міської ради М.Б. Бігус. Про підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання учнів 11-х класів у 2019 році інформувала  методист методичного кабінету Ліщинська О.Ф. Цифрові дані по Зборівській ОТГ в цілому та окремих навчальних закладах були презентовані наочно. Тетяна Володимирівна і Михайло Богданович наголосили: оцінювання знань учнів має бути об’єктивним, а керівники навчальних закладів мають покращити внутрішньо шкільний контроль за оцінюванням знань.

    Далі про стан роботи закладів освіти щодо формування мережі на 2019-2020 навчальний рік інформувала головний спеціаліст відділу освіти Мирослава Володимирівна Корінь.

      Також Тетяна Володимирівна підвела підсумки організації відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків шкільного віку влітку 2019 року, підготовки закладів освіти до роботи у 2019/2020 навчальному році та звернула особливу увагу на підготовку до опалювального періоду.

   Про дотримання норм техніки безпеки життєдіяльності, активізацію роботи щодо профілактики всіх видів дитячого травматизму, запобігання дитячому травматизму під час проведення навчально-виховного процесу та в побуті,  посилення особистої відповідальності робітників школи за життя і здоров’я дітей повідомив Михайло Богданович та представники аварійно-рятувального загону спеціального призначення у ДСНС України у Тернопільській області.
З окремих питань поточної роботи виступили директор  методичного кабінету І.В. Матвіїшин, методисти Шляхтун О.Л., Ліщинська О.Ф. Результатом наради стали доручення керівникам закладів освіти, обов’язкові до виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних