Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

КАМПАНІЯ ДЛЯ ДОНЕСЕННЯ ДО ГРОМАДИ ІНФОРМАЦІЇ ПРО БЮДЖЕТ 2020 РОКУ

Дата: 06.08.2019 08:28
Кількість переглядів: 1046

Фото без опису

 

    3 05 серпня по 18 вересня 2019 року на території Зборівської міської ради ОТГ відбудеться інформаційна кампанія для донесення до громади інформації про бюджет 2019 року та збір пропозицій від громадян до бюджету 2020 року.

    Під час інформаційної компанії, спрямованої на знайомство з Вашою думкою щодо проекту бюджету на 2020 рік, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та побажання, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

  Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного збору пропозицій до проекту бюджету на 2020 р. Тому, розміщуємо план інформаційної кампанії в Зборівській міській раді ОТГ для донесення до громади інформації про бюджет 2019 року та збір пропозицій від громадян до бюджету 2020 року у нас на сайті.

    Просимо Вас до 18 вересня 2019 року на електронну адресу 04058410@mail.gov.ua надсилати свої пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (завантажити). Також  пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади, та у Зборівській міській раді

  Додатково будуть проводитися тематичні зустрічі із старшокласниками в с. Оліїв, та у Зборівській гімназії, та на старостинських округах на території с. Ярчівці та с. Розгадів. Контактною особою по питаннях збору пропозицій та проведення інформаційної кампанії на території  Зборівської ОТГ являється заступник міського голови Гаранджук Я.З.

  В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою для внесення у проект бюджету Зборівської міської ради на 2020 рік.

  Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувається за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Зборівської міської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та органів місцевого самоврядування за підтримки експертів проекту «DOBRE».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних