Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ

Дата: 24.06.2019 10:44
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

 

  Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.
  На базі ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 з 04.06 по 21.06.2019 року працював пришкільний табір з денним перебуванням «Зорепад». У таборі створено два загони: «Росинка», «Світанок».

  Робота табору розпочинається з ранкової лінійки, на якій вихованці ознайомлюються з планом роботи на день. Щоденно проводиться ранкова зарядка в музичному супроводі, яка надає дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день. Життя у таборі насичене різноманітними подіями.

  Учні беруть участь в ігрових програмах – вікторинах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах міні-проектів. З великим задоволенням учні відвідали спортивне свято  до Дня Захисту Дітей, Зборівське відділення поліції, Пожежно-рятувальну службу, швейний цех, музей Зборівської битви.

  Поруч із дітьми постійно знаходяться  їх вихователі, які піклуються про створення сприятливих умов для відпочинку дітей, толерантної атмосфери для розкриття творчих здібностей кожного вихованця. Ними проводяться спортивні розминки, ігри, індивідуальні та командні змагання, а також багато цікавих хвилин спілкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних