Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ЗНАТИ. ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ

Дата: 18.05.2019 09:53
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

  16 травня 2019 року в Тернополі на базі Управління ДСНС України відбувся X-й обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» пам’яті учасника ліквідації аварії на ЧАЕС Л.О.Кудринського. На старт вийшло 18 команд Тернопільщини. Наш район представляла ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 м. Зборова. 
Погодні умови внесли в змагання свої корективи і ускладнили дистанції. Напружена боротьба за першість тривала до останнього виду. Нашим  юним рятувальникам не було рівних у знаннях та навичках надати домедичну допомогу потерпілому. 
  Вміння одягати захисні костюми і протигази на дистанції «Подолання зони техногенної аварії» показало, що зборівчани і тут у лідерах. Лише три секунди нас відділило від кращого результату.
  Заключний етап «Рятувальні роботи з висотної будівлі» був найскладнішим, бо підніматися на висоту третього поверху за допомогою туристсько-рятувального спорядження і спускатися з потерпілим було до снаги не всім командам. Здобуте третє місце можна вважати гарним результатом. 
  У загальному підсумку команди Тернополя і Зборова набрали однакову кількість балів, лише додатковий показник опустив зборівчан на ІІ-е місце. 
  Щедрими були для команди нагороди: кубок, медалі, грамоти, медична література і туристське спорядження. 
  Готували учнів до змагання вчителі Василь Добромиль, Галина Запорожець. Їм допомагала у медичній підготовці Галина Баліцька. Базу для тренування надав районний відділ управління ДСНС України у Тернопільській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних