Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

НАРАДА КЕРІВНИКІВ

Дата: 12.03.2019 12:13
Кількість переглядів: 639

   22 лютого проведено планову нараду керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Зборівської ОТГ. Заступник начальника управління-начальник відділу освіти Тетяна Тихоліз обговорила з учасниками заходу нагальні питання щодо освітньої та фінансово-господарської діяльності закладів освіти.

  Про результативність участі учнів закладів освіти Зборівської міської ради в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад  та  про підготовку та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників закладів освіти проаналізував у своєму виступі завідувач комунальної установи «Зборівський районний методичний кабінет» Зборівської районної ради  І.Б. Колос. Про основні заходи цивільного захисту в закладах освіти Зборівської міської ради на 2019 рік проінформував голова районної організації профспілок закладів освіти М.В. Остапчук. Про організаційно-методичний супровід атестації педагогічних працівників у закладах освіти проінформувала М.Ф. Мельник. Про соціально-правовий захист учнівської молоді та недопущення насильства в сім'ї та школі доповідав начальник сектору превенції Свідинський Р. В.

  Доповідачі ґрунтовно висвітлили  проблематику даних питань та запропонували щляхи їх вирішення та вдосконалення.

   Методист Г.П. Боднар – наголосила на алгоритмі замовлення  підручників у 2019 році.
  На завершення головний спеціаліст  відділу освіти Мирослава Корінь звернула увагу на прозорість та інформаційну відкритість закладів освіти перед суспільством, а також зазначила, що й надалі потрібно вести роботу по модернізації закладів освіти та створенню нового освітнього простору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.