Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

АГРОТУРИСТИЧНИЙ КЛАСТЕР В ЗБОРІВСЬКЇЙ ОТГ

Дата: 11.02.2019 10:00
Кількість переглядів: 805

     Восьмого лютого у Зборові відбулась запланована зустріч з представником компанії “ESRI Ukraine” Андрієм Стефановичем, де розглядалась ідея створення агротуристичного кластера на території Зборівської ОТГ.

    Більше року активісти ГО «Зборів UP» готували проект активізації малого й середнього бізнесу, націленого на розвиток туризму та сільського господарства нашої громади.  Ініціативу підтримав міський голова Руслан Максимів, заручившись підтримкою керівника відділу туризму Тернопільської ОДА Ростислава Яцківа та керівника соціально-інвестиційного відділу компанії «Мрія» Василя Мартюка. Спільно із підприємцями, які в ході розмови активно долучились до спілкування, було розроблено дорожню карту вирішення основних завдань – першочергово сформувати ідею агротуристичного кластера та розпочати її реалізацію.

     Відповідальним за реалізацію завдань в рамках проекту у Зборівській ОТГ виступає молодий спеціаліст та економіст Богдан Довгаль, у якого можна дізнатись деталі для участі. Розгляд заявок на вступ до кластеру триває до 18 лютого. Після чого планується, що київська проектна група на чолі з Андрієм Стефановичем розробить остаточний варіант проекту, який на початку березня подаватиметься на конкурсний відбір Державного фонду регіонального розвитку. Мінімальна кошторисна вартість проектів становитиме 5 млн. грн. для будівництва та 1 млн. грн. для інших проектів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.