Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ОГЛЯД СТАНУ ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОТГ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 17.08.2018 16:03
Кількість переглядів: 1387

Фото без опису

  Відповідно до розпорядження міського голови від 27.07.2018 р. № 103 протягом 15-16 серпня 2018 року  проведено об’їзди навчальних закладів Зборівської міської ради

  Заступник голови Я.З. Гаранджук та секретар міської ради Я.І. Білан спільно із комісіями з огляду стану підготовки закладів освіти до нового навчального року та осінньо-зимового періоду за участю фахівців управління Держпродспоживслужби в Зборівському районі  та працівників відділу освіти здійснила об’їзд закладів освіти.

  Комісія оглянула приміщення закладів, пришкільні території, перевірила підготовку теплового господарства до нового опалювального сезону, організацію роботи з охорони праці, медичного огляду дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Керівниками закладів освіти враховано рекомендації щодо організації освітнього простору Нової української школи.

  Оглянуті загальноосвітні, дошкільні і позашкільні навчальні заклади в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних