Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ЗА СПРИЯННЯМ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ТАРАСА ЮРИКА ЛІДЕРИ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ «СУЗІР`Я» ЗБОРІВСЬКОГО РАЙОНУ 6 ЧЕРВНЯ 2018 РОКУ ВІДВІДАЛИ МІСТО КИЇВ.

Дата: 08.06.2018 12:13
Кількість переглядів: 818

Програма екскурсії була надзвичайно цікавою та різноманітною, вона проводилась у супроводі помічника – консультанта народного депутата України Тараса Юрика Василя Мудла. 
Особливою була екскурсія у Верховній Раді України, оскільки в ній брав участь народний депутат України Тарас Юрик. Діти мали можливість побувати у сесійній залі Верховної Ради України, оглянути саме приміщення, виставки і навіть, похарчуватись у їдальні найвищого законодавчого органу України. Крім того, оглядову екскурсію було проведено біля будівель Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Маріїнського палацу, тощо. Відвідання галереї музею «Історія становлення української нації» (музей воскових фігур) діти запам’ятають надовго. Вони мали можливість оглянути сюжетні композиції музею, воскові фігури видатних українців та наших предків від часів Київської Русі до сьогодення. Експонати кожної композиції об’єднані історичним фактом, що допомагає глибоко осмислити відповідний внесок у становлення української нації. Лідери учнівського самоврядування Зборівщини відповідно до програми екскурсії у м. Києві, побували у національному спортивному комплексі «Олімпійський», який є універсальною спортивною спорудою столиці, одним із найбільших стадіонів Європи.

Не менш цікавими та доповнюючими моментами екскурсії у столиці нашої України було відвідання Майдану Незалежності, прогулянки вулицями міста, і, звичайно, київське метро та McDonalds. Складаємо щиру подяку народному депутату України Тарасу Юрику та його помічнику Василю Мудлу за організацію екскурсії лідерів учнівського самоврядування Зборівщини у м. Київ.

 т.в.о. директора РЦДЮТ Владимир І.М.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних