Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

На території Зборівської об’єднаної територіальної громади утворено нове фермерське господарство

Дата: 07.06.2018 11:03
Кількість переглядів: 3390

         На території Зборівської об’єднаної територіальної громади утворено нове фермерське господарство. Приватний підприємець Мисик Володимир Васильович житель міста Зборова вирощує кроликів та реалізовує їхнє м'ясо. Із слів підприємця кожен житель має можливість придбати на даному господарстві кроликів для власних потреб. На сьогоднішній день дане господарство налічує близько однієї тисячі тварин, але ПП Мисик В.В. не зупиняється на досягнутому, а лише прагне ще більше розвиватися та збільшувати поголів’я.

            М'ясо кролика - це насамперед дієтичний, смачний і корисний продукт. Кроляче м'ясо рекомендовано лікарями для немовлят як перше м'ясо в їх житті, яке дозволяє організму звикнути до засвоєння м'ясних продуктів. Враховуючи високу біологічну цінність, м'ясо кролика - кращий вибір для дітей дошкільного та підліткового віку, годуючих матерів, літніх людей, а також людей схильних до харчових алергій, захворювань шлунково-кишкового тракту, жовчних шляхів, порушення обміну речовин, діабету, гіпертонії і атеросклерозу.

                М'ясо кролика цінується у всьому світі завдяки високому вмісту білків при незначному вмісту жирів і холестерину. Білки кролятини засвоюються організмом на 90 %, в той час як білки яловичини, наприклад, всього на 60 %.

                  На сьогоднішній день саме утворення таких малих фермерських господарств дасть можливість розвитку та збільшення робочих місць на території нашої громади.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних