Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ.

Дата: 04.06.2018 15:06
Кількість переглядів: 842

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

З 4 червня 2018  року на базі 5 навчальних закладів Зборівської міської ради почали функціонувати 3 табори з денним перебуванням та 2 літні моні табори, у яких активним відпочинком задіяно 125 дітей.

Організація відпочинку дітей передбачає різноманітність вибору заходів, можливість кожного вихованця задовольнити свої потреби, вміння, знання. До роботи у таборах залучені працівники закладів освіти, які забезпечуватимуть необхідні умови для повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку й дозвілля дітей, розвитку їхніх творчих здібностей, занять фізичною культурою і спортом, туризмом, природоохоронною і краєзнавчою роботою, суспільно-корисною працею.

Особливістю відпочинку учнів є те, що діти не тільки відпочиватимуть, а й підвищуватимуть рівень своїх знань з іноземної мови.

Для належного відпочинку у загальноосвітніх закладах організовано гаряче харчування та створено санітарно-гігієнічні умови.

У таборах діти отримають нові враження від місць, в яких вони раніше ніколи не бували, краще пізнають один одного, розкриють свої таланти.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних