Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЯ ГРОМАДЯН ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ

Дата: 22.09.2023 15:43
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

 

  Відповідно до ст 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень виконавчий комітет Зборівської міської ради щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводить перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку, в ході якої перевіряються їх облікові дані.

  Виявлені зміни вносяться в облікові справи громадян і книгу обліку осіб, які перебувають у черзі на одержання жилих приміщень.

  Квартирний облік здійснюється, як правило, за місцем проживання громадян у виконавчому комітеті Зборівської міської ради

  Внутрішньо переміщені особи, беруться на квартирний облік у населеному пункті в межах території обслуговування органу соціального захисту населення, в якому вони перебувають на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб незалежно від наявності майнових прав чи прав власності на нерухоме майно. При цьому члени сім’ї особи з інвалідністю або учасника бойових дій, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи за формою згідно з додатком до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної  особи, беруться на квартирний облік разом з нею(ним).

  Просимо жителів громади звернутися до секретаря виконавчого комітету Зборівської міської ради Парація Олександра Зіновійовича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних