Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

Про громадське обговорення щодо перейменування вулиць, графік

Дата: 05.07.2022 11:19
Кількість переглядів: 3185

Фото без опису

Графік проведення обговорень:


Фото без опису



Зборівською міською радою прийнято рішення: 

 

  1. Провести громадське обговорення з питання перейменування вулиць та провулків у Зборівській міській територіальній громаді (згідно з додатком).

  2. Визначити строк проведення вказаного громадського обговорення протягом одного місяця з дати оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць та провулків міста Зборів та населених пунктів територіальної громади на офіційному веб-сайті Зборівської міської ради та її виконавчого комітету.

  3. Затвердити  склад робочої групи з питання перейменування вулиць та провулків у Зборівській міській територіальній громаді  (додається).

  4. Голову робочої групи, затвердженої п.3 даного розпорядження, Я.З. ГАРАНДЖУКА визначити відповідальною особою за проведення зазначеного  громадського обговорення.

  5. Надати міському голові пропозиції щодо нових назв вулиць та провулків, запропонованих до перейменування із підготовкою відповідних інформаційних довідок про фізичну особу, ім’я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події, що пропонується присвоїти.

  6. Забезпечити у рамках громадського обговорення у формі громадських слухань та інтернет консультації ведення протоколів, у яких фіксуватимуться пропозиції (зауваження);

  7. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються в усній формі (під час громадського слухання) чи письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: 47201, Тернопільська  область, місто Зборів, вул. Б.Хмельницького, 24,  або на електронну пошту: 04058410@mail.gov.ua, тел. +380965840824.

  8.  Відділу ЦНАП Зборівської міської ради  забезпечити реєстрацію пропозицій (зауважень)  учасників зазначеного громадського обговорення.

  9. Оприлюднити на офіційному веб-сайті Зборівської міської ради та її виконавчого комітету та в друкованому засобі масової інформації.

  10. Протягом 10 днів  після закінчення строку  подання пропозицій (зауважень) провести   аналіз поданих пропозицій (зауважень), що надійдуть під час громадського обговорення, забезпечити узагальнення  результатів громадського обговорення та підготувати проєкт рішення виконавчого комітету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних