Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо з Днем знань! - Руслан Маскимів, голова ОТГ

Дата: 01.09.2020 08:00
Кількість переглядів: 2253

Фото без опису

  Сьогодні 1 вересня, День знань — особливе свято.

  Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день. Цьогоріч, мабуть, цінується особливо. Адже востаннє наші школярі були за партами ще у березні. І я впевнений, що дуже скучили за атмосферою школи. Діти і вчителі повертаються у навчальний процес в умовах адаптивного карантину.


  У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив вам тільки приємні враження.

  Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні вчителі, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання нашого підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини, як найбільшої цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє нашої громади.
 

  Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першачків, які вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежину. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

  У цей світлий день я бажаю всім нам зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань! Зі святом 1-го вересня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних