Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

У ЗБОРОВІ НАВЧАТИМУТЬ ЮНИХ ЖУРНАЛІСТІВ, ОПЕРАТОРІВ ТА ПІАРНИКІВ

Дата: 28.01.2020 16:12
Кількість переглядів: 984

Фото без опису

 У Зборівській ОТГ на базі медіацентру розпочато набір перших груп для проекту «Медіалабораторія 1.0».

  Нетворкінг медіацентр Зборівської ОТГ – це перша молодіжна пресслужба, яка висвітлює інформацію про новини у громаді у форматах відео, фото, текстів на усіх популярних платформах (Фейсбук, Інстаграм, Телеграм, Ютуб та офіційний сайт ОТГ).

  Проект разом із  сучасною студією, технічною базою – це результат співпраці громади із DOBRE/USAID по молодіжному компоненту роботи.

  У проекті молодь навчиться працювати в жанрах журналістики , а потім займеться  практикою: буде висвітлювати шкільні та міські заходи, заповнюючи інформаційний простір соціальних мереж цікавим контентом.

  «- Якщо ж не кожен з них стане журналістом, якщо не прив'яже свою професію до медіа – обов'язково скористається навичками, отриманими у нашому проекті. Адже в будь-якій професії потрібно вміти працювати в команді, обробляти і аналізувати інформацію, грамотно доносити свої думки до оточуючих, круто фотографувати та знімати відео.» - розповідає керівник проекту  Леся Голояд.

  Під час навчання учасники будуть розглядати теми про написання найпростіших жанрів, роботу із людьми та інтерв’ю, створення дизайнів та інфографік, створення фото та відео, обробку і монтаж, рекламні інструменти у соціальних мережах та багато іншого. Кожна з тем має практичні завдання.

 Зареєструватись можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNPdPUKfcXFSFgDS7C3IFX3d0tBR8rMTB9GooktJA_UyLCfg/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних