Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

У ЗБОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ МЕДІАЦЕНТР У РАМКАХ СПІВПРАЦІ ІЗ ПРОГРАМОЮ ДОБРЕ

Дата: 26.12.2019 15:08
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

   Медіацентр з офісом, студією і молодіжним хабом відкрився у Зборівській громаді. Це результат співпраці громади із програмою DOBRE по молодіжному компоненту роботи.

    “- Ми завжди намагаємось дослухатись до молоді, молодіжний консультативно-дорадчий орган у нашій ОТГ дуже ефективно працює. Проект - це результат нашої спільної роботи від травня 2019 року. Тепер молоді люди і громадські активісти матимуть де генерувати свої ідеї, проводити заходи і зустрічі.” - каже міський голова Зборові Руслан Максимів.

  Над проектом від весни працювала команда Молодіжного Конгресу Зборівської міської ради, представники влади довірили молоді і дизайн приміщення, і кошторис, і концепцію.

   “- Нетворкінг медіацентр - це не просто звична для усіх прес-служба, яка видає тексти із фото. Ми працюватимемо над відео-проектами цікавого змісту, для усіх категорій населення,розповімо  про усі цікавинки і новини у громаді. Цікавим є і те, що уся наша команда - це молодь і школярі. Вважаємо, що це дає нам нові і сучасні бачення у створенні контенту.” - коментує керівник медійного напряму центру, молодіжний працівник Леся Голояд.

  Крім зйомок центр займатиметься розвитком туризму, проектним менеджментом, організацією подій, друком поліграфії, демонстрацією фільмів.

   У селах Оліїв та Кальне діятимуть філії центру, де проводитимуться лекції неформальної освіти та перегляди кіно.


  “- Тепер з’явилось натхнення працювати більше, адже у нас з’явилась професійна техніка і нові можливості. У нашої команди тепер велика мотивація працювати над новими проектами, багато спілкуватись, робити цікаві заходи на базі медіацентру.” - розповідає оператор і режисер монтажу Нетворкінг медіацентру Іван Гриців.

  Зараз на базі центру заплановані перегляди фільмів, акустичні вечори, тренінг з домедичної допомоги та ораторського мистецтва.

    Сьогодні на відкриття центру завітали Дмитро Коваль (виконавчий директор програми ДОБРЕ у Західному регіоні), та Олег Процик (фахівець з розвитку громад у Західному регіоні та координатор програми ДОБРЕ у Зборівській ОТГ).

   “- Мені дуже цікаво відвідувати це місце, адже тут затишно, завжди є мої друзі-однодумці, ми проводимо час із користю, робимо тут установчі збори Конгресу. А також дуже цікаво розвивати себе у напрямку медіа.”- розповідає один із наймолодших активістів Назар Дідик.


Нетворкінг медіацентр Зборівської ОТГ
Фото автора

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних