Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

У ЗБОРІВСЬКІЙ ОТГ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СІМ'Ї ТА ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 03.06.2019 14:44
Кількість переглядів: 1293

Фото без опису

  

  2 червня в Зборові відбулося свято під назвою "Сім'я - колиска роду"! Захід був присвячений Міжнародному дню сім’ї та Міжнародному дню захисту дітей.

   Захід розпочався о 15-00 годині біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку із молитви «Отче наш» у виконанні зведених хорів міста», далі захід благословили священнослужителі церковних спільнот міста. Вітальне слово мав голова Зборівської міської ради Руслан Максимів та начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації Ігор Чорний. Руслан Сергійович зазначив що «Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається громада, зростає добробут її жителів!»

     Далі, усі бажаючи мали змогу долучися до урочистої ходи містом за збереження традиційних сімейних цінностей, яка закінчилась в Зборівському міському парку, де жителів громади чекала цікава концертно-розважальна програма:

  • виступ військового оркестру;
  • кафе «Подружній діалог»;
  • батути для дітей;
  • 4 фотозони;
  • аніматорські банси;
  • аквагрим;
  • майстер-клас із малювання;
  • майстер-клас із гри в шахи та шашки;
  • тир і флорбол;
  • конкурс із швидкісного складання кубика-рубика «Speecubing»;
  • польова кухня;
  • конкурс путівок.

     В кафе «Подружній діалог» сімейні пари мали змогу поспілкуватися між собою на теми особистого  життя: «Ти і я: - ми і наші діти», «Ми та  наші рідні, друзі, сусіди, співпрацівники», «Ми і наш Бог». Належно проведений подружній діалог творить справжні чудеса, приносячи плоди сімейного миру, злагоди, толерантності й порозуміння. Також в парку діяли 4 фотозони, де усі бажаючі мали змогу зробити фотографії на згадку, тому що – це один з елементів будь-якого  свята, а літо – чудовий час   для гарної фотосесії. Для активних жителів громади діяли аніматорські банси. Банс – це вияв емоцій, руху та радості. Цей простий танець-руханка є важливим елементом проведення нашого свята. Працювала локація Аквагрим, де дітки мали можливість перевтілитися в улюбленого казкового героя, тварину або просто прикрасити власне обличчя візерунками.  Аквагрим — це, перш за все, чудова розвага для дітей та дорослих. Також для всіх, хто хотів весело і незвично провести час зі своєю дитиною, була змога спробувати стрибки на батуті! Для дітей це справжня забава - вони отримали величезне задоволення. В локації «Безпечний тир» дітки та дорослі спробували себе в якості стрільців та перевірили себе у влучній стрільбі. Юні художники мали змогу взяти участь в майстер-класі з малювання. Такі заняття допомогли розвинути творчі здібності дітей. Весело проводили час любителі складання кубика-рубіка, так було проведено конкурс у трьох дисциплінах, під час проведення яких точилася неабияка боротьба, проте переможцями вийшли усі учасники, тому що мали змогу займатися улюбленою справою. В підсумку, найкращі учасники конкурси були нагороджені грамотами та медалями. Найкращі гравці у шахи та шашки Зборівської громади проводили для усіх бажаючих майстер-клас із шахів, так в цій локації можна було побачити, як діти та дорослі, перевіряли свої вміння із «гроссмейстерами» нашого міста.

      На заході Зборівські рятувальники, поліцейські та військові дали малечі змогу ближче познайомитися із своїми  професіями, спеціальною технікою та засобами, відчути себе ближчими до цих, надзвичайно важливих професій, які є невід’ємною складовою нашого суспільства.

      Вражаючий виступ військового оркестру, дав змогу відчути усі переваги дисциплінованості, через яку вміння та навики стають бездоганними. Зборівським будинком культури на високому рівні була організована та проведена  концертна програма, участь в якій взяли колективи із всієї громади. Репертуар ретельно підбирався під тематику заходу та побажання жителів громади. По завершенні концертної програми, проводилося нагородження грамотами голови міської ради жителів громади із активною громадською позицією з нагоди Дня сім’ї. Зборівська міська рада висловлює свою щиру подяку, усім хто долучився до організації та проведення заходу, а також жителям громади. Бажаємо міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків, тому що, міцна та дружна сім’я – це чи не найбільша цінність в сучасному світі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних