Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ВІДКРИТТЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ДЖЕРЕЛЬЦЕ» У СЕЛІ ОЛІЇВ

Дата: 21.02.2019 15:50
Кількість переглядів: 1814

Фото без опису

   У житті мешканців села Оліїв 20 лютого  відбулася довгоочікувана та радісна подія – після капітального ремонту було урочисто відкрито заклад дошкільної освіти «Джерельце». Завдяки злагодженій роботі різних гілок влади, об’єднаної територіальної громади забезпечено комфортні умови для виховання та навчання дітей. Його відкриття – це приклад співпраці  в інтересах створення належних умов для дітей.

  Приміщення закладу відремонтували за кошти субвенції з державного бюджету в сумі 400 тисяч  гривень, з бюджету міської ради 140 тисяч  гривень та спонсорських коштів на суму 80 тисяч  гривень.

  У святковій церемонії відкриття закладу взяли участь: депутат Верховної Ради України Тарас Юрик, голова Зборівської об’єднаної територіальної громади Руслан Максимів, голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський, голова районної ради Богдан Максимів, в.о. старости Оліївської сільської ради Володимир Гончаренко, начальник відділу освіти Тетяна Тихоліз, керівник регіональної філії ТОВ «ГРАНД ЛАЙН» Володимир Шегда, жителі села, представники батьківської спільноти.

  Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значиме відкриття дитячого садка для жителів села.

  Гості свята побажали тепла і затишку, успіхів і перших перемог у здобутті освіти  малечі, адже діти – це наше майбутнє.

«Відкриття дошкільного закладу освіти – свято не лише для дітлахів, а й для батьків. Тепер діти перебуватимуть під опікою, наглядом і  любов’ю вихователів. Адже кожен з батьків мріє про достойне майбутнє своїх дітей. Від тієї підготовки, яку дошкільнята отримають зараз, в значній мірі залежить те, з якими знаннями вони прийдуть до школи та якими фахівцями стануть у майбутньому»,- зазначив голова Зборівської ОТГ Руслан Максимів.

  Приміщення садочка наповнилося дитячим щебетом. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишними кімнатами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних