Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ

Дата: 15.01.2019 14:57
Кількість переглядів: 738

http://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2018/10/Probne.png

 

Шановні майбутні учасники ЗНО!

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ (пробне ЗНО, пробне тестування) є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) і проводиться з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою ЗНО, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.
 

Пробне тестування є платною послугою* для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться коштом фізичних і юридичних осіб.

*Вартість пробного ЗНО за одне тестування складає 
138 грн. (разом з ПДВ)

 

Порядок проведення пробного ЗНО регламентовано Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання (затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 за № 1277, зареєстровано у Міністерстві юстиції України 05 січня 2016 р. за № 9/28139).

 

РАДИМО ВСІМ МАЙБУТНІМ УЧАСНИКАМ ЗНО (учням 10-х, 11-х класів, випускникам ПТНЗ, студентам ЗВО І-ІІ рівнів акредитації, випускникам минулих років) УЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОБНОМУ ТЕСТУВАННІ**!

**ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Результати ЗНО із трьох навчальних предметів зараховуються як результати ДПА для випускників старшої школи закладів загальної середньої освіти 2019 року:

http://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_2.png – українська мова і література (українська мова);

– математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);

– один предмет із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька або французька мови) за вибором учасника.

Учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти, обов’язково проходитимуть ДПА у формі ЗНО з двох предметів: з української мови і математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття) (за вибором учня).

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ***ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОБНОМУ ЗНО буде можливо в термін з 8 до 31 січня 2019 року на нашому сайті. Зареєстровані особи матимуть доступ до тренувального онлайн-тестування!

***Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО-2019:

https://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_4.png

16 березня (субота)

Українська мова і література

23 березня (субота)

Історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови

Увага! Предмети тестування, зазначені в один день, розпочинаються одночасно, тому неможливо бути присутнім в один і той же час на кількох тестуваннях.

 

http://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_5.png ПРОБНЕ ЗНО ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ

1. Ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт ЗНО-2019.

2. Пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей.

3. Дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час.

4. Отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу.

5. Психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

6. Навчитися ефективно розподіляти час.

7. Оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Пробні тести укладаються державною мовою. За бажанням особи такі завдання надаються однією із мов національних меншин (крім завдань з української мови і літератури та іноземних мов).

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЧАС І МІСЦЕ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО (ЗАПРОШЕННЯ) для осіб, які зареєструвалися та вчасно сплатили вартість тестування (-вань), буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 25.02.2019.

У ДЕНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО допуск учасників до пункту пробного тестування здійснюватиметься за наявності таких документів:

– паспорта (свідоцтва про народження) або іншого документа, що посвідчує особу;

– запрошення для участі в пробному ЗНО.

http://dneprtest.dp.ua/docs/2017/jpg/probnoe2019_6.png ДЛЯ ОТРИМАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОБНОГО ЗНО**** кожному учасникові потрібно буде занести свої відповіді на спеціальний сервіс «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» (буде розміщено в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО») у такі терміни:

16–18 березня (українська мова і література);

23–25 березня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Результати тестування та правильні відповіді буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників: з української мови і літератури 22 березня, з інших предметів — 29 березня.

****Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних