Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ КООПЕРАТИВИ - ОСЕРЕДОК ДОБРОБУТУ СІЛЬСЬКИХ ГРОМАД

Дата: 20.07.2018 08:53
Кількість переглядів: 1113

  Як змінити сучасне село? Як зробити сільську громаду ефективною, а головне прибутковою? Як зорганізувати роботу таким чином, щоб праця на землі була не тільки корисною, а й цікавою і ефективною? Такі запитання постають напевно перед кожним, хто працює в сільській місцевості, у тих то хоче  щоб плоди праці людей громада були належно оцінені.

Фото без опису

  Ті та інші запитання звучали підчас навчального візиту представників ОТГ Полтавської, Хмельницької та Чернігівської областей та тему «Сільськогосподарські кооперативи - осередок добробуту сільських громад» що проходив 17-19 липня на Тернопільщині.

  Ініціатором проведення такого семінару був Центр розвитку місцевого самоврядування, саме з їх ініціативи в програму другого дня було включено перебування на території  Зборівської ОТГ.

    Близько п’ятдесяти учасників семінару зустріли Руслан Максимів, міський голова та Ярослава Білан, секретар міської ради біля музичної школи в м. Зборові. Гості мали можливість  почути зі слів голови Зборівської ОТГ як розвивається громада, які має успіхи та перспективи, плани та проблеми, бачення розвитку сільських кооперативів на території громади.

    Продовженням зустрічі була презентація діяльності КО СОК «Файні Ґазди» її директором, Ігорем Велеганом на тему: «Розвиток кооперації на Тернопільщині, перспективні напрямки роботи кооперативного об’єднання «Файні Ґазди» та напрацювання щодо створення ягідного кластеру».  

   Василь Мартюк, директор благодійного фонду «Агрохолдинг «МРІЯ» у своєму виступі «Кооперація, як один ключових інструментів для комплексного розвитку агропромислового сектору» наголосив на важливості співпраці між усіма ланками кооперації та важливості ринків збуту.

  Учасники навчального семінару мали можливість задати запитання та поділитися власним досвідом як безпосередньо підчас роботи,  так і в кулуарах



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних