Зборівська міська рада Тернопільського району Тернопільської області громада

Тернопільська область, Тернопільський район

РЕАЛІЇ ПРО МАЙБУТНІЙ ВИБІР СЕЛА КОНЮХИ

Дата: 09.07.2018 13:45
Кількість переглядів: 1539

  До кого приєднатись до Козови чи до Зборова? Таке питання стоїть перед жителями Конюх Козівського району. Тому зараз проводяться дебати та вивчення ситуації. Депутатський корпус села Конюхи 8 липня 2018 року запросив на зустріч з громадою Руслана Максиміва, голову Зборівської об’єднаної територіальної громади. Який розповів про сьогоденні події в ОТГ, чим живе Зборівська громада, які має плани та перспективи.

Фото без опису

  Руслан Сергійович повідомив присутнім, що на сьогоднішній день в громаді є певні проблеми з фінансуванням, заборгованістю по виплаті коштів, недостатні державні субвенції на розвиток громади, прийшлося закрити дві малокомплектні школи та дев’ять сільських бібліотек, на стадії реорганізації інші бюджетні установи.

  Присутні на зборах мали можливість задати питання, що їх цікавили найбільше. Зокрема на запитання щодо подальшої долі навчальних закладів, Руслан Максимів відповів, що недоцільно в одному населеному пункті, за наявності шкільного автобуса утримувати дві школи.  Щодо медичних установ Конюх, то також потрібно змінювати статус лікарні та амбулаторії.

  Картина що вимальовувалась під час розмови дала можливість жителям Конюх розібратись в конкретній ситуації, а також стала приводом для нових думок та обговорення.

  Завдання стояло не агітувати за приєднання до громади, а розповісти реальну ситуацію. Жителі села Конюх були вдячні за щиру і відверту розмову та візит керівництва Зборівської ОТГ. Але питання залишається відкритим…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних